Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Luxe bruiloft vieren in Twente op een landgoed

Dus je bent net ten huwelijk gevraagd, of je wil je geliefde ten huwelijk vragen…? Gefeliciteerd! Dat belooft de mooiste dag van jullie leven te worden. Tenminste…als het precies zo wordt zoals je dat in gedachten hebt. Je bent alvast begonnen met inspiratie opdoen via internet of je bent zelfs al dingen aan het plannen. Misschien kunnen wij je inspireren!

Luxe bruiloft in Twente

U heeft vast de foto’s wel gezien; de bruiloft van Johnny de Mol & Anouk van Schie in Portugal of de film Toscaanse bruiloft met Jan Kooijman. Dat ziet er natuurlijk prachtig uit! Twente is het Toscane van Nederland; een glooiend landschap, prachtige landgoederen en voldoende ruimte voor een diner aan een lange tafel! Het is slechts 1,5 uur rijden vanuit Amsterdam en u bent in Twente. Het voelt misschien een beetje alsof u naar het buitenland gaat, zeker zodra u de IJssel bent overgestoken. Het landschap wordt anders, de bomen lijken groener en er wordt gesproken in een ander dialect. Geen zorgen; we spreken ook ‘’gewoon Nederlands’’ ?. Trouwen in Twente is net even anders dan in de randstad. Het prachtige coulisselandschap, de rust en de ruimte zijn een prachtige combinatie voor een geslaagd huwelijksfeest!

Luxe trouwlocatie

Er zijn diverse trouwlocaties in Twente die door de gemeente zijn erkend als ‘’officiële trouwlocatie’’. Zo is Landgoed de Holtweijde door de gemeente Dinkelland benoemd tot officiële trouwlocatie en dat is niet voor niets. Van receptie tot plechtigheid en van avondfeest tot het ontbijt de volgende ochtend (of middag…), bij ons is het mogelijk en dat alles op één locatie. U wordt volledig ontzorgd en van alle gemakken voorzien.

Het landgoed is gelegen in Lattrop-Breklenkamp, nabij Ootmarsum en Denekamp. Met maar liefst 13 hectare aan grond is er altijd een mooie riante plek te vinden om uw huwelijk te laten plaatsvinden. Wat dacht u van de keurig onderhouden boomgaard of de tuin met fraai uitzicht over de weilanden…? Dat alles natuurlijk in stijl aangekleed en van alle gemakken voorzien. Ze verzorgen de rode loper, comfortabele stoelen, een live-band of geluidsinstallatie waarop u uw eigen muziek kan afspelen, een sweettable en voldoende glaswerk met bubbels om te kunnen toosten op uw net gesloten huwelijk! Uiteraard helemaal afgestemd op uw wensen.

Mocht het weer het niet toelaten om te trouwen in de prachtige tuin dan is er een uitstekend alternatief. De Ottershaeghenzaal (de ‘’Ottershagen’’ is het nabijgelegen natuurgebied) biedt met gemak ruimte voor 200 gasten! Ook hier kan de receptie, de plechtigheid, het diner en/of het feest plaatsvinden. De Ottershaeghenzaal kenmerkt zich door de enorme kroonluchter en witte decoratieve doeken. De balustrade rondom de zaal is een perfecte spot voor jullie fotograaf die vanuit hier de mooiste foto’s maakt voor jullie trouwboek! Bovendien kunnen ze deze zaal omtoveren tot feestzaal met dj-booth en dansvloer. Er zijn goede contacten met diverse professionele dj’s die je een spetterende avond zullen bezorgen!

Private Dining

Je huwelijksdag vraagt nogal wat energie! Een goede maaltijd is daarom belangrijk. Zowel de lunch als het diner kan worden verzorgd. Een chique 3-, 4-, of 5-gangen diner aan lange tafels of een stoere barbecue vanuit de enige echte Culirover; een tot foodtruck omgebouwde Land Rover uit 1978. Wist u trouwens dat ze een Bib Gourmand hebben? Dat is een onderscheiding van Michelin wat garant staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor speciale wensen en verzoeken bent u bij Landgoed de Holtweijde aan het juiste adres. Chef-kok Rob Fiselier is gediplomeerd dieetkok.

• Stoere ‘’Culirover’’ met BBQ
• Chique dineren in het Bib Gourmand restaurant
• Knus en gezellig in het restaurant of groots uitpakken in onze feestzaal
• Capaciteit tot wel 200 personen
• Gediplomeerd dieetkok aanwezig, in alle wensen kan worden voorzien

Luxe bruidssuite

Ja, ook die hebben ze! In totaal zijn er 77 luxe suites die allemaal ontzettend romantisch zijn. Toch doen ze er nog een schepje bovenop doen. Wat dacht u van de Panorama Suite met 180 graden uitzicht over het Twentse landschap en een vrijstaand bubbelbad, ook met uitzicht! Als de Holtweijde jullie volledige bruiloft mag verzorgen bieden zij deze suite kosteloos aan! Liever heel iets anders…? Bekijk eens de Bosuil; #demeestromantischeplekvanTwente

Op slechts 300 meter van de hotelentree staat de Bosuil met rondom 2 hectare grond. Eigenlijk is het uw privé landgoed! Het uitzicht in de ochtend is adembenemend en met een beetje geluk ziet u de hazen en de reeën voorbijkomen. ’s Morgens wordt er een Champagne ontbijt bezorgd om de dag goed te beginnen.

Weddingplanner

Binnen het team van Landgoed de Holtweijde is Roxane Pepplinkhuizen (gediplomeerd!!) weddingplanner. Zij kan u helpen met de organisatie en denkt aan de dingen waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht. Daarnaast is zij het aanspreekpunt, zowel vóór als tijdens jullie huwelijksfeest en zelfs nog daarna. Willen jullie eens komen kijken hoe gaaf het landgoed is…? Neem contact op met Roxane om een vrijblijvende afspraak te maken, want alleen op die manier komen jullie erachter of Landgoed de Holtweijde jullie perfecte locatie is voor de mooiste dag van jullie leven!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation