Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hele dure trouwjurken

Met wie zou ik anders kunnen beginnen dan met de mooie Prinses Diana. Op 20 jarige leeftijd trouwde zij met Prins Charles. De enorme jurk, ontworpen door Elizabeth en David Emanuel kostte $12.000,-, dat was voor die tijd een hele dure jurk. Zoonlief Prins William trouwde met de prachtige Kate Middelton, deze jurk had een heel ander prijskaartje. De Alexander McQueen heeft naar verluid $400.000,- gekost. Dit is overigens nooit door het Britse koningshuis bevestigd.


Fotocredit: Everett Collection | Shutterstock.com | de Beckhams

Een gelukkig huwelijk met ‘Vera Wang’

Vera Wang mocht de trouwjurk voor Victoria Beckham ontwerpen. Deze jurk zou zo’n $100.000,- hebben gekost. Gelukkig geen weggegooid geld want de twee zijn, in tegenstelling tot vele andere celebirty koppels nog steeds gelukkig met elkaar.

Amal Clooney wist de meest felbegeerde vrijgezel van Hollywood te strikken. You go girl! Wie had ooit gedacht dat George zich zou gaan settelen. Dat verdient dan ook een trouwjurk om niet te vergeten. Oscar de la Renta heeft een prachtige trouwjurk voor Amal ontworpen. En dat mag wat kosten, dit zou zo’n $380.000,- zijn geweest.


Fotocredit: Tinseltown | Shutterstock.com | Kim Kardashian

En wat dacht je van meerder keren trouwen in de meest prachtige jurken? Kim Kardashian trouwde in 2011 met Kris Humphries en droeg op die dag maar liefst drie jurken van Vera Wang. Iedere jurk kostte zo’n $25.000,-, dat maakt een totaalbedrag van $75.000,-. Dit was overigens haar tweede huwelijk, hoe het met de jurk van haar eerste huwelijk zit, is niet echt duidelijk. Op dat moment was ze ook nog niet zo bekend. In het kader van; drie keer is scheepsrecht werd er voor het derde huwelijk flink uitgepakt. De prachtige couturejurk van Givenchy, ontworpen door Riccardo Tisci kostte maar liefst: $400.000,-. Het mag dan ook wat kosten wanneer je gaat trouwen met Kanye West.

Allerduurste trouwjurk

Dan is er ook nog een prachtige jurk ontworpen door: Yumi Katsura en die spant de kroon. Deze jurk afgezet met een aantal bijzondere diamanten en zo’n duizend parels. Een waar sprookje! Toch heeft nog niemand de 6,3 miljoen ervoor neergeteld die de trouwjurk moet opbrengen. Ik ben benieuwd of er ooit iemand in gaat trouwen.

Saskia Baggen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation