Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Mini-moon in het naseizoen | Goedkoper & gegarandeerd op vakantie

Op vakantie gaan in het laagseizoen is voor veel mensen heel aantrekkelijk. Het is rustiger, het is goedkoper en vaak heb je nog steeds lekker weer. Een mini-moon in het laagseizoen is perfect voor bruidsparen die laat in het seizoen getrouwd zijn, een kleiner budget hebben of voor stelletjes die gewoon nog eens op huwelijksreis willen.

Warme bestemmingen in laagseizoen

Willen jullie graag op huwelijksreis in het laagseizoen, maar zijn jullie bang dat je al het mooie zomerweer mist? Geen zorgen, er zijn zat locaties waar de zon nog elke dag schijnt en het lekker warm is. Zowel dichtbij als ver weg!


Lees ook 10 Redenen om op mini-moon te gaan




Lees ook Doen! Meerdere mini-moons per jaar


China. De zomer is dan wel voorbij, de warme temperaturen nemen slechts lichtelijk af. Wat betekent dat het niet meer bloedverpletterend heet is, maar aangenaam warm. De prachtige bergen in China zijn nog niet bedekt met sneeuw en de toeristenhandel is open for business!

Japan. Het vochtige tyfoonseizoen is nog in volle gang, maar in oktober wordt het aangenamer. De bossen veranderen in prachtige rode en bruine herfstkleuren.

India. Ook hier kalmeert het weer en wat overblijft is een overdaad aan groen en natuurleven. In het noorden is het licht frisjes en het zuiden is aangenaam warm.

Zuid-Afrika. Oké, het weer is voor mensen niet denderend, maar voor dieren wel. Het is niet te warm en niet te koud, wat betekent dat alle safaridieren (the big five) bij drinkplassen te vinden zijn en daardoor zijn ze gemakkelijk te spotten.

USA. Het weer is hier de laatste tijd onstuimig geweest, to say the least, dus richt je trip daarom op Californië. De ‘sunshine state’ is perfect voor een late mini-moon.

Mexico. Breng een bezoekje aan Cancun en vergeet dan vooral niet langs de luxe resorts, prachtige stranden en het levendige nachtleven te gaan. De temperatuur ligt hier ook nog lekker hoor voor de tijd van het jaar.

Brazilië. Het wordt hier langzaamaan weer warmer, dus nu is het perfecte moment om te genieten van een niet te hete, niet te koude vakantie in Brazilië.

Italië. Dichter bij huis bezoek je het Colosseum in Italië zonder uren in de rij te staan of bezoek de beroemde kanaaltjes in Venetië. De herfst is een perfect seizoen om te genieten van alle pracht in Italië zonder de gewoonlijke toeristendrukte.

Frankrijk. De Franse Rivièra is heerlijk warm en verfrissend en bovendien heerlijk rustig in vergelijking met het hoogseizoen. De meeste toeristen zijn naar huis en de locals zijn terug van hun vakantie.

Spanje. Dit land lijkt altijd zonnig te zijn en september is geen uitzondering. Voor zonzoekers is Costa del Sol een logische keuze en de feestgangers gaan natuurlijk naar Ibiza.

Kroatië. De pittoreske kustlijn van dit land wordt elk jaar populairder. De zonaanbidders zijn al naar huis en hoewel de winter eraan komt, is het weer nog erg aangenaam.


Ga naar Huwelijksreis Professionals & laat je informeren naar de mogelijkheden


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation