Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Modeontwerpster Ally Hilfiger is getrouwd!

De beroemde modeontwerpster Ally Hilfiger is na jaren samenzijn met haar grote liefde Steve Hash eindelijk getrouwd. Het feest bestond uit een intieme eilandbruiloft op Mustique, een heel klein privé-eiland in de Grenadines, met kristalblauw zeewater en parelwitte stranden...


Fotocredit: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Bruiloft op het strand

Alle eilandjes in de Grenadines hebben prachtige witte zandstranden en kraakhelder blauw zeewater. Perfect voor een prachtige strandbruiloft, zou je denken... En dat is ook precies wat Ally Hilfiger dacht. De ceremonie was als een tropisch sprookje: de trotse vader Tommy Hilfiger liep met zijn dochter aan zijn arm door het zanderige gangpad langs de aanwezige bruiloftsgasten, klaar om zijn dochter weg te geven aan haar verloofde, Steve Hash.

De jurk van Ally Hilfiger

Laten we even een moment stilstaan bij de jurk van Ally Hilfiger. Iedereen keek met uitgestrekte nek uit naar haar jurk, want waar zal de mode-icoon mee aan komen zetten? Haar jurk was een prachtige vloeiende japon met een v-neklijn, ontworpen door niemand minder dan haar eigen vader, gecombineerd met een adembenemende sluier die geaccentuuerd was met wit en blauw kant, twee van de signature kleuren van het merk Tommy Hilfiger. Tommy zelf zag er ook geweldig uit. Ally heeft de jurk samen met haar vader ontworpen en zei dat het ‘enorm leuk’ was om dit samen te doen. “Hij heeft een scherp oog voor mode en weet wat goed staat op een vrouwenlichaam, daarnaast weet ik precies wat ik wil en dat gecombineerd heeft geresulteerd in een prachtige jurk”, aldus Ally.

Bruidegom Steve en bloemenmeisje Harley

De bruidegom koos voor een wit linnen pak, een perfecte keuze voor een strandbruiloft. Hun dochtertje Haley was uiteraard hun bloemenmeisje en was gekleed in een schattig wit jurkje van linnen. Voor de avond droeg Ally een andere jurk, ook een witte linnen jurk, afgemaakt met een bruinleren riem. Een dreamteam!

Sanne van Bortel | Hilfiger

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation