Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Nieuw boek: De bruidsjurk

Deze week komt De bruidsjurk, de debuutroman van Rachel Hauck (USA), uit. Het boek gaat over vier generaties vrouwen, die zijn verbonden door een jurk.

Charlotte, de hoofdpersoon uit De bruidsjurk, runt een bruidsboetiek. Haar grote passie is om bij elke bruid de juiste jurk te vinden. Ze geniet ervan hoe het gezicht van een bruid verandert als ze de volmaakte jurk aantrekt en haar dromen in haar ogen te lezen staan. Echter, hoe zeker ze ook is over haar jurken, zo onzeker is ze over haar aanstaande huwelijk met Tim. Als afleiding duikt ze in de geschiedenis van een bijzondere bruidsjurk die ze in een oude hutkoffer vindt. Die jurk heeft aan drie vrouwen toebehoord: Emily in 1912, Mary Grace in 1939 en Hillary in 1968. Hun levensverhalen en vooral het feit dat zij alle drie dankzij de jurk de juiste beslissingen in hun liefdesleven hebben genomen, dagen Charlotte uit om op zoek te gaan naar ware liefde met als belangrijkste vraag of ze nog gevoelens heeft voor Tim.

De bruidsjurk | Rachel Hauck | Paperback | ISBN 9789029722919 | 352 pagina’s | vertaling: Connie van de Velde. Ook als e-book beschikbaar.

 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation