Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sterrennacht vol wensen

De nacht tussen donderdag 11 augustus en vrijdag 12 augustus is een extra bijzondere: er komen heel veel vallende sterren voorbij. Een ideaal moment om je grootste wensen te laten uitkomen...

De wens om ten huwelijk gevraagd te worden

Droom je er al enige tijd van om ten huwelijk gevraagd te worden, maar snapt jouw lief de hints niet helemaal? Dan heb je wellicht geluk, want deze week komen er heel veel vallende sterren voorbij. En zoals iedereen weet, mag je een wens doen bij het zien van een vallende ster.

vallende_sterren_trouwen_
Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie pas getrouwd zijn of juist al heel lang getrouwd zijn. Wat zou je dan wensen? Wij wensen al onze lezers en lezeressen toe dat ze lang met hun liefje samen mogen zijn in goede gezondheid en volle verliefdheid. Jullie liefde staat in de sterren geschreven!

vallende_sterren_trouwen_4

Wens doen bij vallende ster

Samen naar de sterrenhemel loeren is altijd al romantisch, maar samen vallende sterren spotten is nog veel bijzonderder. Bij elke vallende ster mag je een wens doen en normaal vertel je niet aan iemand wat je hebt gewenst, maar het kan wel eens helpen om het deze keer juist wel te vertellen aan je schatje. Zo is de kans groter dat je wens echt uitkomt *knipoog*.

vallende_sterren_trouwen_5

Vallende sterren spotten

Als je graag wilt genieten van de vallende sterren en als je zeker wilt weten of je wensen uitkomen, zorg dan dat je naar een plek gaat waar weinig lichtvervuiling is. In het buitengebied zie je veel beter de sterren dan in de stad. Ook vallende sterren zijn beter te spotten op deze manier. Zoek een mooi plekje in het buitengebied samen met je grote liefde, richt een romantisch plekje in (bijvoorbeeld in je auto met een dakraampje) en geniet van de nacht. Vergeet geen dekens en kussens mee te nemen voor comfort. We horen graag hoeveel sterren jij en je lief hebben gespot in de nacht tussen donderdag en vrijdag!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation